Profile Picture

#5 – Aranka Huijberts en Robin Ammerlaan gaan dieper in op Rolstoelpadel

Rolstoelpadel wordt gespeeld door mensen die op enige wijze een beperking hebben, waardoor ze niet aan reguliere wedstrijden en competities kunnen deelnemen. Onlangs heeft de Internationale Padel Federatie aangekondigd dat adaptief padel nu officieel erkend wordt.

Rolstoelpadel kent aangepaste regels die zijn vastgesteld door nationale en internationale bonden. In Nederland komen er steeds meer banen waar ook rolstoelpadel gespeeld kan worden. Op deze manier probeert men de sport toegankelijker te maken voor mensen met een beperking en tegelijkertijd wordt de waarde van sport en een gezonde levensstijl gepromoot.

In deze 5e uitzending alles over rolstoelpadel waarbij Aranka Huijberts en Robin Ammerlaan dieper ingaan op deze nog weinig gespeelde sport in Nederland. In Maart is er een open dag bij TV Bergenshuizen in Vught waar rolstoelpadel onder de aandacht wordt gebracht.

Verder in deze uitzending de Tips & Trucs van Sven Boele welke eveneens de Bullpadel Vertex Controle en de Hack Controle met elkaar vergelijkt.

Wil je reageren op deze uitzending, laat dan een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam

E-Mail

Website

Bericht

#5 – Aranka Huijberts en Robin Ammerlaan gaan dieper in op Rolstoelpadel