Profile Picture

#24 – EK padel 2021 in Marbella met Ewan Watson en Pjotr van Dalfsen aan het woord…

De selecties voor de Europese kampioenschappen, die van 28 juni tot en met 4 juli in Marbella (Spanje) worden gehouden, zijn bekend.

Bondscoach van de vrouwen Ewan Watson koos voor Maaike Betz, Tess van Dinteren, Milou Ettekoven, Chayenne Ewijk, Kim van Ginkel, Marcella Koek en Steffie Weterings in zijn team.

Bij de mannen selecteerde bondscoach Pjotr van Dalfsen: Bram Meijer, Uriël Maarsen, Berend Boers, Peter Bruijsten, Robin Sietsma, Rene Lindenbergh, Giovanni Bos en Sten Richters.

In totaal doen 16 landen mee aan de 12e editie van het EK, dat sinds 2007 weer in Spanje wordt gehouden.

Tijdens het evenement wordt er op meerder fronten gestreden om de Europese titels. Want zowel voor landenteams, als dubbelkoppels staat een titel op het spel. Tevens wordt het toernooi gebruikt als kwalificatie voor de wereldkampioenschappen, die van 15 tot en met 20 november in Qatar plaatsvinden.

In deze 1e uitzending van deze week een gesprek met de beide Bondscoaches Ewan Watson en Pjotr van Dalfsen. Verder in de uitzending de rubriek “De padelspeelster aan het woord” met ditmaal Maaike Betz, onderdeel van het huidige Nederlandse Damesteam in Marbella.

 

 

Wil je reageren op deze uitzending, laat dan een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam

E-Mail

Website

Bericht

#24 – EK padel 2021 in Marbella met Ewan Watson en Pjotr van Dalfsen aan het woord…