Profile Picture

#29 – Decathlon Copa de Padel is een officieel Internationaal Padeltoernooi in festivalsferen.

Ga jij liever naar een sportwedstrijd of een festival? Decathlon Copa de Padel heeft het beste van beide. Internationale padelspelers gaan voor de winst. De wedstrijden worden afgewisseld met Demo-teams waarin mediastars en sporthelden elkaar uitdagen in de padelkooi. Ook JIJ kan hierbij zijn met je vrienden in je eigen Skybox!!

Decathlon Copa de Padel is een officieel Internationaal Padeltoernooi in festivalsferen. Op diverse locaties in Utrecht en omgeving worden van 1 t/m 5 september wedstrijden gespeeld om punten te verzamelen voor de ranglijst van de FIP, de internationale padel federatie. De wedstrijden worden op diverse locaties in Utrecht gespeeld en de mooiste wedstrijden zie je in het Sportworx station op het Jaarbeursplein in Utrecht.

Het unieke stadion van Sportworx is een corona proof locatie met 75 skyboxen van waaruit je veilig naar de wedstrijden kunt kijken. Er zijn drie verdiepingen en vanuit elke verdieping zie je direct de padelkooi en heb je dus een prima uitzicht op de wedstrijden.

In deze uitzending een gesprek met de beide organisatoren en verder in deze uitzending Tips & Trucs van Sven Boele die meedeed in de FIP-Rise in Hoorn en een goed spelinzicht door Jacqueline van Wijk.

 

Wil je reageren op deze uitzending, laat dan een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam

E-Mail

Website

Bericht

#29 – Decathlon Copa de Padel is een officieel Internationaal Padeltoernooi in festivalsferen.