Regie & Montage PadelTalk: Erik Denekamp

Erik is in 2017 begonnen met padel na 25 jaar getennist te hebben. Na een combinatie van 3 maanden tennis en padel, heeft hij zijn tennis lidmaatschap aan de wilgen gehangen en is vol met padel aan de ‘slag’ gegaan.
Als ondernemer (videoproducent en cameraman)  zocht hij al tijden naar een niche product om een eigen webshop te starten en kwam via padel in aanraking met diverse distributeurs in Spanje waar hij alle padelartikelen kon inkopen. Zo is zijn padelshop PadelCentre.nl ontstaan met thans verkopen door heel Europa, Azie en Amerika.

Erik zorgt binnen PadelTalk voor de Regie en Montage van de uitzendingen waar hij de samenstelling met Marie-José verzorgt en voorts de uitzendingen monteert en online plaatst op alle (social) media kanalen.

Interviews PadelTalk: Scott Goossens

Scott is in 2016 begonnen met Padel na 33 jaar getennist te hebben. Al vrij snel werd deze verslaving een Full time bezigheid. Niet alleen als speler, salesman en coach maar vooral als ambassadeur en verbinder.
Sinds november 2020 werkzaam bij Padelcentrum Leeuwenbergh om zijn passie, kennis en enthousiasme over te brengen aan alle Padelleden.
Zijn kennis heeft hij opgedaan bij topcoaches in verschillende buitenlandse trips.

Trots is hij op zijn deelname aan het WK senior Malaga in 2018 waar hij voor Nederland mocht uitkomen.

Thans als 'Bruggenbouwer' verbonden aan PadelTalk waar hij interviews afneemt en nieuw items bedenkt.

Interviews PadelTalk: Arwin Romeijn

Nadat Arwin in 2017 Padel heeft ontdekt in Alicante was hij verkocht. Dit fantastische spel moet iedereen in Nederland leren kennen. Niet veel later is hij in Nederland gestart met zijn padelschool genaamd: Padel-Only Academy. 

Hij begon met padel spelen bij Padelclub Rotterdam en mocht vanaf dat moment de padellessen gaan verzorgen. Fulltime was hij bezig met de sport en trainde zo'n elke dag. Samen met Sten Richters wilde hij in het Nederlands team spelen, maar brak voor het WK zijn enkel. Hierdoor is de focus op zijn padelschool gegroeid en is hij momen-teel samen met een team van trainers de missie aan het voortzetten! 

Voor PadelTalk produceert Arwin vooral Tips & Trucs op de padelbaan.

Presentatie: Marie-José Rutten

Marie-José kwam in aanraking met padel in 2014 en besloot een paar jaar later om na 40 jaar tennis daadwerkelijk een serieuze overstap te maken naar deze nieuwe sport. 

Inmiddels verzorgt ze met passie en plezier namens SimonPadel padelles en padelclinics aan vele enthousiastelingen bij TPC Maaspoort in Den Bosch.

Naast deelname aan nationale en internationale padelevenementen voelt ze zich vooral trots op haar succesvolle deelname aan de WK seniors in Malaga en EK seniors in Bilbao.

Marie-José verzorgt zowel de interviews als de twee-wekelijkse presentatie van de online uitzendingen en bedenkt samen met Erik nieuwe content.

Jaargang 2 – #2 : Blessures op de padelbaan. Hoe voorkom je ze, hoe ga je ermee om en wat is de behandelwijze…