Owner & Creator PadelTalk: Erik Denekamp

Erik is in 2017 begonnen met padel na 25 jaar getennist te hebben. Na een combinatie van 3 maanden tennis en padel, heeft hij zijn tennis lidmaatschap aan de wilgen gehangen en is vol met padel aan de ‘slag’ gegaan.
Als ondernemer (videoproducent en cameraman)  zocht hij al tijden naar een niche product om een eigen webshop te starten en kwam via padel in aanraking met diverse distributeurs in Spanje waar hij alle padelartikelen kon inkopen. Zo is zijn padelshop PadelCentre.nl ontstaan met thans verkopen door heel Europa, Azie en Amerika.

Erik zorgt binnen PadelTalk voor de Regie en Montage van de wekelijkse uitzendingen waar hij de samenstelling met Scott verzorgt en verder de uitzendingen monteert en online plaatst op alle Social Media kanalen.

Co-Owner PadelTalk: Scott Goossens

Scott is in 2016 begonnen met Padel na 33 jaar getennist te hebben. Al vrij snel werd deze verslaving een Full time bezigheid. Niet alleen als speler, salesman en coach maar vooral als ambassadeur en verbinder.
Sinds november 2020 werkzaam bij Padelcentrum Leeuwenbergh om zijn passie, kennis en enthousiasme over te brengen aan alle Padelleden.
Zijn kennis heeft hij opgedaan bij topcoaches in verschillende buitenlandse trips.

Trots is hij op zijn deelname aan het WK senior Malaga in 2018 waar hij voor Nederland mocht uitkomen.

Thans als Co-Owner verbonden aan PadelTalk waar hij samen met Erik de programma's voorbereid en de interviews afneemt.

Interviewer PadelTalk: Sven Boele

Nadat Sven in 2018 geselecteerd werd voor het Nederlands team om het WK-padel te gaan spelen in Paraguay is hij volledig verslaafd geraakt aan deze sport en is hij daarna verhuist naar Spanje om daar te gaan trainen met zijn coach German Schafer.

Eenmaal terug in Nederland na 1,5 jaar was zijn doel bereikt en heeft hij erg veel geleerd als trainer en speler en veel informatie tot zich genomen die nog niet beschikbaar was in Nederland. Vandaar dat Sven een eigen YouTube kanaal is gestart om te laten zien hoe in Spanje padel wordt gespeeld, wat een totaal ander niveau is dan in Nederland.

Voor PadelTalk produceert Sven zowel Tips & Trucs alsmede Materiaalbesprekingen zoals rackets en accessoires, maar wordt ook ingezet voor diverse interviews.

Interviewer PadelTalk: Marie-José Rutten

Marie-José kwam in aanraking met padel in 2014 en besloot een paar jaar later om na 40 jaar tennis daadwerkelijk een serieuze overstap te maken naar deze nieuwe sport. 

Inmiddels verzorgt ze met passie en plezier namens SimonPadel padelles en padelclinics aan vele enthousiastelingen bij TPC Maaspoort in Den Bosch.

Naast deelname aan nationale en internationale padelevenementen voelt ze zich vooral trots op haar succesvolle deelname aan de WK seniors in Malaga en EK seniors in Bilbao.

Marie-José wordt namens Scott en Erik ingezet voor diverse interviews voor PadelTalk, onder andere als het Engelstalige interviews betreft.

#31 – Helena Wyckaert, master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Universiteit Gent en Belgisch padel Nr.1